Oferte Cazare - Litoral Malta la hoteluri Cu piscina interioara ☀️ 2022

Cazare - Litoral Malta la hoteluri cu piscina interioara 2022

Atunci cand doresc sa se bucure de un sejur relaxant in (:x), in cuplu, alaturi de prieteni sau de familie, turistii tin mult mai mult cont de serviciile oferite de catre unitatea de cazare aleasa. Astfel, prezenta piscinei interioare poate face diferenta intre un sejur banal si un sejur pe parcursul caruia se pot bucura de relaxare totala. In plus, piscinele interioare pot fi deschide pe tot parcursul anului, fapt ce constituie un important avantaj. In functie de unitate de cazare aleasa, accesul la piscina interioara poate fi gratuit sau contra cost. De asemenea, piscinele interioare pot fi deschise pe tot parcursul anului sau doar sezonier.

In Malta sunt 25 hoteluri cu piscina interioara. Puteti vedea aceste hoteluri cu piscina interioara mai jos.

Vezi hoteluri Malta

Filtre Litoral Malta la hoteluri cu piscina interioara 2022

Mai jos puteti gasi hoteluri cu piscina interioara in Malta pentru anul 2022:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Cavalieri Art incepand cu 1,544.00 €
Plecare 20 August 2022, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Cavalieri Art incepand cu 1,544.00 €
Plecare 20 August 2022, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Preluna Hotel And Spa incepand cu 2,098.00 €
Plecare 4 August 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ta Cenc & Spa incepand cu 1,866.00 €
Plecare 4 August 2022, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Sunny Coast Resort And Spa incepand cu 1,240.00 €
Plecare 29 Iulie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Topaz incepand cu 864.00 €
Plecare 20 August 2022, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Canifor incepand cu 1,064.00 €
Plecare 29 Iulie 2022, 7 nopti, Pensiune completa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Soreda incepand cu 1,131.00 €
Plecare 30 Iulie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Labranda Premium Riviera Resort & Spa incepand cu 1,818.00 €
Plecare 30 Iulie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Blubay Apartments incepand cu 1,819.00 €
Plecare 30 Iulie 2022, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Malta Cu piscina interioara, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bucurați-vă de soare și relaxare pe durata unui sejur în Malta

    Malta se află pe lista destinațiilor de vacanță a multor europeni, dar cu toate acestea turiștii nu știu despre Malta la fel de multe ca despre stațiunile din Grecia, Spania, Italia sau Franța. Există câteva motive pentru care Malta este o destinație de vacanță absolut fermecătoare și vom începe cu ospitalitatea locuitorilor săi.  Maltezii sunt foarte prietenoși și generoși, în cea mai mare parte aceștia sunt veseli și își dau toată silința să-i facă pe turiști să se simtă ca acasă și nu trebuie să vă îngrijorați că nu veți găsi o anumită locație, deoarece maltezii vă vor ajuta cu indicații și chiar vă vor recomanda ce obiective turistice nu trebuie să ratați și care sunt cele mai bune localuri din zonă.  Ospitalitatea este adânc înrădăcinată în cultura malteză și va face ca sejurul dumneavoastră aici să fie mult mai plăcut. Fără a ne îndepărta prea mult de primul motiv pentru care se merită să vizitați Malta, menționăm faptul că cea mai mare parte a locuitorilor vorbesc cursiv limba engleză. De altfel, engleză este cea de-a doua limbă oficială în Malta, iar acest fapt face ca bariera lingvistică să fie îndepărtată. Știm cu toții că nu putem cunoaște decât în mod superficial o țară dacă nu-i cunoaștem limba.  Malta a fost parte a Imperiului Britanic timp ce circa 16 decenii, iar acest fapt i-a făcut pe locuitorii săi să cunoască destul de bine limba engleză.  Limba principală este malteza, însă acest lucru nu vă împiedică în niciun fel să comunicați cu localnicii.

   Un sejur în Malta nu va fi suficient pentru a-i descoperi toate atracțiile turistice. Spunem aceasta, deoarece țara se mândrește cu un număr impresionat de muzee și cu atracții fascinante, care sunt o dovadă vie a istoriei și a culturii sale complexe. Pe durata sejurului în Malta, puteți organiza o excursie către Mdina, o localitate situată în sud-vestul țării. Orașul Mdina este situat într-o zonă de deal, de unde turiștii se vor putea bucura de priveliști senzaționale asupra unei zone extinse a Maltei. Deși este un orășel micuț, Mdina este încărcat de istorie și pare desprins din epoci demult apuse, fiind înconjurat de fortificații înalte.  Este înțesat de clădiri vechi, dar care în ciuda trecerii timpului sunt extrem de bine întreținute. Turiștii vor putea vizita și Rabat, un orășel situat la doar 4 kilometri de Mdina. Acesta este un oraș extrem de liniștit, cu un aspect ceva mai rural decât Mdina. În ceea ce privește atracțiile turistice, în Rabat veți descoperi câteva muzee și clădiri istorice, orașul mândrindu-se și cu una din puținele zone împădurite din Malta, Buskett. Cei mai mulți turiști aleg să organizeze excursii aici, însă optează pentru cazare, deși există câteva hoteluri tip boutique, în cazul în care decideți să petreceți ceva mai mult timp pe aici.

poza Bucurați-vă de soare și relaxare pe durata unui sejur în Malta

                                                  Plaje Malta

  Cei mai mulți turiști care aleg să viziteze Malta se lasă convinși de plajele sale. Cele mai bune plaje ale Maltei sunt situate de-a lungul coastei nordice și estice, în special în Golful Mellieha, Golful Golden și Ghajn Tuffieha. În apropierea capitalei Valletta și a stațiunilor Sliema și Sf. Iulian, turiștii vor descoperi plaje stâncoase și destul de înguste, în timp ce plajele din nord-vestul Maltei sunt acoperite cu nisip fin. Golden Bay este o plajă pitorească, extrem de potrivită pentru familiile cu copii. Plaja combină două caracteristice importante, fapt ce o face extrem de populară în rândul turiștilor. Deși oferă vizitatorilor săi  facilități de top, a reușit să-și conserve și frumusețea naturală. Golden Bay este o plajă destul de întinsă, este acoperită cu nisip fin și este mărginită de stânci, care o protejează de vânt. Turiștii care vor alege să-și petreacă timpul pe această plajă vor avea acces la toalete publice, vestiare, vor putea închiria șezlonguri și umbrele și vor putea cumpăra băuturi și gustări de la snack barul de pe plajă.

  În topul celor mai bune plaje din Malta se situează și Ir-Ramla il-Hamra,  o plajă din Insula Gozo. Plaja este cunoscută și ca Golful Ramla și este cea mai întinsă plajă din Insula Gozo. Este o plajă lungă și largă, fiind acoperită cu nisip roșiatic. În centrul plajei este dispusă o statuie a Fecioarei Maria. Fiind dispusă într-un golf protejat, apele sale sunt line, oferind turiștilor condiții perfecte pentru snorkeling și scufundări. În ceea ce privește facilitățile, Ir-Ramla il-Hamra dispune de toalete publice, vestiare, snack baruri, tonete cu înghețată, șezlonguri și umbrele. În cazul în care plănuiți să vă petreceți sejurul în Malta alături de familie, este bine să aveți în vedere și Golful Mellieha. Plaja din acest golf este acoperită cu nisip fin și este scăldată de valuri line. Apa are o adâncime  mică, fapt extrem de important atunci când vorbim despre familiile cu copii mici. Astfel, micuții dumneavoastră se vor putea bălăci și vor putea înota în voie.  Golful Mellieha este extrem de popular și dacă nu ar fi atât de întins s-ar putea aglomera, însă acest lucru nu se întâmplă nici măcar în vârful sezonului estival.

   Laguna Albastră este un adevărat paradis, apele sale de culoarea turcoazului oferindu-i un farmec tropical. În timpul sezonului estival, Laguna se dovedește a fi extrem de aglomerată, astfel încât, dacă doriți să vă bucurați de șezlonguri și umbrele, trebuie să veniți pe plajă destul de dimineață, dacă nu, va trebuie să vă mulțumiți doar cu un loc în care să vă întindeți prosopul.  Apa mării este extrem de caldă și cristalină, încât Laguna Albastră poate fi ușor confundată cu o piscină de mari dimensiuni. Turiștii care doresc să-și petreacă sejurul în stațiunea Birzebbuga se vor putea bucura de soare pe plaja Pretty Bay. Aceasta este o plajă artificială și este acoperită cu nisip fin. Plaja este mărginită de o stradă comercială și de o grădină fermecătoare, astfel încât, după plajă, turiștii vor putea lua masa la unul din restaurantele din zonă sau se vor putea retrage în cafenelele, snack barurile sau gelateriile din imediata apropiere a plajei. În rândul celor mai populare plaje din Malta se situează și Goful Armier, Golful Mgarr ix-Xini, Golful Sf. Gheorghe, Golful Xlendi și altele. 

poza Bucurați-vă de soare și relaxare pe durata unui sejur în Malta

                                                              Sport și alte activități 

   Vremea este un alt factor care face din Malta o destinație de vacanță atât de apreciată de către turiști. Malta a fost binecuvântată cu un climat mediteraneean și se bucură de circa 300 de zile însorite pe parcursul unui an. În Malta, iernile sunt blânde, temperaturile fiind ridicate și soarele strălucind destul de multe ore pe zi, astfel veți putea să vă bucurați de o escapadă aici, atunci când zăpada și gerul pune stăpânire peste orașele României. Malta este o destinație de vacanță ce oferă turiștilor săi atracții pe toată durata anului, în afara sezonului estival, turiștii care optează pentru un sejur în Malta se vor putea bucura de plimbări cu bicicleta și drumeții.  Totodată, turiștii vor putea vizita siturile istorice și culturale, ocazie cu care vor putea afla informații despre prezentul și trecutul Maltei. În timpul sezonului estival este aproape imposibil să te plictisești în Malta. Turiștii se vor putea bucura de o mare varietate de sporturi și facilități de agrement, printre care: drumeții, ciclism montan, alpinism, salturi cu parapanta, scufundări, windsurfing și altele.  Cea mai mare parte a hotelurilor din Malta pun la dispoziția turiștilor piscine exterioare și interioare, săli de fitness, terenuri de tenis și altele. Insula Gozo este populară în rândul alpiniștilor și a bicicliștilor, care se arată încântați de traseele de aici. În rândul celor mai populare activități sportive ce pot fi practicate în Malta se situează și scufundările. Dacă genul acesta de activități nu se situează printre preferatele dumneavoastră, atunci vă puteți interesa cu privire la concertele pop și spectacolele de teatru, care se organizează în orașele din MaltaMalta se mândrește și cu o viață de noapte destul de animată, în timpul verii, cluburile în aer liber sunt luate cu asalt atât de turiști, cât și de localnici. Cele mai potrivite stațiuni pentru turiștii care doresc să petreacă până în zori sunt: Sf. Iulian, Buggiba, Qawra, Golful Sf. Paul, periferia orașului Rabat, Valletta, Sliema, Birgu și Mdina.

poza Bucurați-vă de soare și relaxare pe durata unui sejur în Malta

                                                                       Cazare Malta 

    Malta oferă vizitatorilor săi o gamă largă de posibilități de cazare, de la hoteluri luxoase de  5 stele  și hoteluri de 3 și 4 stele, perfecte pentru turiștii care nu doresc să cheltuie sume colosale în timpul sejurului petrecut aici. Cele mai multe hoteluri sunt concentrate în orașele Sf. Iulian, Bugibba, Qawra și Sliema. Turiștii care doresc să se distreze pe cinste în timpul sejurului în Malta vor putea opta pentru cazare în Sf. Iulian, în timp ce familiile cu copii se pot îndrepta către stațiunile Mellieha și Golful Sf. Paul. Dintre hotelurile recomandate de către agenția noastră nu putea lipsi: Hotel Radisson Blu Resort Malta St Julians, Hotel Radisson Blu Golden Sands Resort And Spa, Hotel Hilton Malta, Hotel Palazzo Capua, Hotel Grand Excelsior, Hotel Phoenicia Malta, Hotel Corinthia St Georgs Bay, Hotel Westin Dragonara Resort și altele.